Olen ollut pitkään mukana puolustamassa Espoon ja Kauniaisten suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajien onnea ja menestystä tässä armottomassa maailmassa.

Emme ole saaneet edustajaamme OAJ:n hallitukseen vuosikymmeniin. Nyt on tämän momentumin aika. Länsi-Uudenmaan piirin ylivoimaisin, pätevin ja sopivin tähän tehtävään on luokanopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori ja EKOAY:n puheenjohtaja Heli Siberg, jonka taakse piirimme voi yksimielisesti asettua ilman pelin politiikan täytyy olla ehdokas kaikista asteista -venkoilua.

Heli Siberg on ilmoittanut olevansa kaikkien opettajien edunvalvoja oman erityisosaamisensa lisäksi. Meillä on muitakin erinomaisia valtuutettuja - on rehtoria, luokanopettajaa, revoluutiota, nuoruutta, erityisopettajaa ja vieläpä lukiominää, jota kukaan ei kuulemma ymmärrä.

Heli on myös vastuullistanut itsensä paikallisesti taitavasti ja tarmokkaasti.
 
"Turvallinen arki koulutyöhön! Teen edunvalvontatyötä sisukkaalla sydämellä tavoitteen saavuttamiseksi. Kokemusta kuluneen kauden valtuustosta ja koulutuspoliittisesta toimikunnasta. Tavoitteena näkyvä koulutuspolitiikka, joka antaa potkua hyvälle palkkapolitiikalle! Opettajan ammatti on arvokas."


yksityisajattelija, joka toimii myös
OAJ:n Espoon ja Kauniasten paikallisyhdistyksen puheenjohtajana
Hannu Suntio

J. K. Tämä teksti vain vonkasi päähäni pääsiäisyllätyksenä itselleni sekä varmaan myös Helille ja muille.