OAJ:n valtuusto valitsi uuden hallituksen. Periaatteena oli taas kerran muun Suomen G-tasapuolisuus, että kaikkien muiden edustajuus taataan paitsi Espoon. Mitä pohjoisempana olet opettajana, sitä enemmän saat päättää omista edustajistasi ja asioistasi ja näin välillisesti myös veturi(maksaja)etelän edustajista ja asioista.

Länsi-Uudenmaan kahden vaaliliiton, Espoon ehdokkaat ja muut, äänet jakautuivat  valtuustovaalissa 1707 - 1388. Hallituspaikan sai kuitenkin muu kuin Espoo - edelleen jatkava hallituksen jäsen on kyllä ihan pätevä ja osaava ihminen. Häntä en moiti. Ihmettelen vain sitä, ettei 2500 jäsenen Espoon suomenkielisillä yleissivistävillä opettajilla ole ollut hallituspaikkaa yli 20 vuoteen. Jätän omaan arvoonsa kaikkein törkeimmät kommentit: "Espoon valtuutetut ovat aina olleet niin huonoja, ettei heitä voi valita."

Nyt meillä on kolme kokenutta ja pätevää edustaja; Martti Hellström, Heli Siberg ja Leena Taimela-Helenius ja yksi pätevä ja vähän kokemattomampi Johanna Ylinen. Martti on rehtori, luokanopettaja ja tohtori; Heli on luokanopettaja, lehtori ja töissä yhtenäisessä peruskoulussa, jolla ei kai ole yhtään edustajaa hallituksessa; Leena on lukion lehtori ja Johanna erityisopettaja. Todella laaja-alaista! Vielä on mainittava valitettava tosiasia, että muut kuin ysiläiset espoolaiset eivät tulleet valituiksi valtuustoon ollenkaan, mikä entisestään lisää hallituspaikkamme oikeutusta.

Tällaista on suuren ja mahtavan OAJ:n aluepolitiikka, jossa kaikki muu otetaan huomioon paitsi vuorotellen pks-veturit Espoo, Helsinki ja Vantaa. On siinä uudella puheenjohtajalla Olli Luukkaisella pitelemistä.